Rocking Investment Academy

20 Feb 2024 08:19 By Gerard Kuijpers

Kompasteam helpt AI-ondernemers aan financiering

De enorme groei in AI-toepassingen domineert het nieuws.
Deze innovatieve en disruptieve technologie belooft de wereld zoals wij die kennen voorgoed te veranderen.
Wie kent niet de teksten, foto's, muziek, video's en dergelijke waar geen mens aan te pas is gekomen.


Er zijn veel AI-ondernemers die graag een bedrijf willen starten of hun bedrijf verder willen laten groeien.
Dat vraagt om meer dan alleen kennis van Robotics en AI, en daar gaat Kompasteam bij helpen.


Samen met Rocking Robots is het Kompasteam gestart met een initiatief om AI-ondernemers te helpen hun plannen om te zetten in een gedegen bedrijfsplan en financieringsaanvraag.


Persoonlijke en deskundige aanpak

Het programma onderscheidt zich door zijn persoonlijke en deskundige aanpak. Elk project krijgt individuele aandacht, waarbij het team van de Academy samenwerkt met ondernemers om hun unieke ideeën en visies te verwezenlijken.

“Als nieuwsplatform verslaan we dagelijks de enorm dynamische markt voor AI en robots. We zien daarbij steeds vaker de vraag naar financiering voor innovatieve ideeën. Met de Rocking Investment Academy willen we ervoor zorgen dat veelbelovende ondernemers de steun krijgen die ze nodig hebben om hun ideeën naar een hoger niveau te tillen,” zegt Marco van der Hoeven, hoofdredacteur van Rocking Robots.

Gerard Kuijpers, partner bij Kompasteam, voegt daaraan toe: “Het vinden van de juiste financiering is een van de grootste uitdagingen voor ondernemers. Vooral het indienen van een succesvolle financieringsaanvraag is voor veel ondernemers lastig. Wij weten waar de investeerders in ons netwerk op letten, en kunnen de brug slaan tussen ondernemers en investeerders met een kansrijke aanvraag.”

Over Rocking Robots

Het onafhankelijke nieuwsplatform RockingRobots vertelt het verhaal van mens, robot en artificial intelligence. Meer dan ooit raakt technologie de hele maatschappij, van mensen en bedrijven tot overheid en zorg. Wij volgen de digitale transformatie, en de mensen die de nieuwe wereld vormgeven.

Gerard Kuijpers