• Maak kennis met het Kompasteam

Mix van ervaren professionals

Het Kompasteam bestaat uit een mix van ervaren professionals met ieder zijn of haar eigen expertise. Zij staan klaar om bedrijven te helpen op koers te blijven of als dat nodig is, weer richting te geven. Als uitgangspunt hanteren we altijd de methode De Rode draad, omdat die een samenhangende aanpak biedt en iedereen bij het proces betrekt.

Ervaren, doelgericht en communicatief prettig

Door samen stap voor stap toe te werken naar meetbare deliverables, verbeteren we de focus, transparantie en  betrokkenheid. 
Betrokken medewerkers verbeteren de bedrijfsresultaten en transformeren bedrijven van gewoon naar buitengewoon.

Dat geeft energie en motiveert.


Eldert de Jager

Businesspartner met drive voor sturen op essentie.

Maken we ons druk om de juiste zaken? Eldert de Jager helpt organisaties en bedrijven om de juiste financiële koers te varen. 

Als uitgangspunt daarbij hanteert hij de methode De Rode Draad. Dat is een samenhangende en toegankelijke aanpak die toewerkt naar een logische invulling van planning en control. Hij hanteert daarbij de principes van de door hem ontworpen "Navigatiecyclus". Dat levert een sterke verbinding op tussen beleid en dagelijkse uitvoering. Centraal staat bij hem de meetbaarheid met een effectief dashboard met de juiste KPI’s.

Als business partner geeft het hem energie en plezier om mensen te helpen en verbindingen te leggen. Door zijn jarenlange ervaring bij diverse bedrijven op het vlak van financieel management en business partnering heeft hij in allerlei keukens kunnen kijken. Daardoor is hij in staat om snel te bepalen wat nodig is om de zaak weer terug op koers te krijgen.

Motto: "Succesvolle organisaties hebben succesvolle routines"

Gerard Kuijpers

Businesspartner die structuur creëert in complexiteit.

Wat is het probleem en wat is de oorzaak? Het beantwoorden van die vraag is vaak minder makkelijk dan het lijkt. 

Gerard Kuijpers helpt bedrijven in het vinden van de pijnpunten en de juiste oplossingen. Als uitgangspunt hanteert hij de methode De Rode Draad waarbij hij voor verbetering van de bestuurbaarheid uitgaat van de door hem ontwikkelde “Six Small Steps” en "Triple-P" principes. Met zijn driepoot van expertise; Finance, ICT en zijn onnavolgbare Soft Skills weet hij altijd de best passende oplossingen te vinden.

Als oplossingsgerichte businesspartner is hij zeer hands-on en gaat net zolang door tot de gekozen oplossing werkt en geborgd is. Uiteraard is hij een enorme fan van de Lean methodiek. Door zijn ervaring met projecten in tientallen bedrijven weet hij meestal snel in welke richting oplossingen te vinden zijn. Hij brengt graag structuur aan in de chaos en boort daarbij ook graag de creatieve vermogens van alle betrokkenen aan.

Gerard is resultaatgericht en gefocust en houdt van een pittige uitdaging. Motto: “Als het makkelijk was kon iedereen het”

Partners

Alleen ga je sneller, samen kom je verder.
Daarom werkt Kompasteam samen met professionals en experts

Peter Posthumus

Waardebepaling
Peter is een ervaren bedrijfsadviseur, hij heeft hierin een ruim trackrecord. Peter is expert in bedrijfswaardering en het vinden van de juiste "Drivers" om bedrijfswaarde te maximaliseren. Daarnaast is hij zeer goed thuis in fiscaliteiten.

Dick van 't Hof

Certificering en advies

Dick heeft een ruim trackrecord als bedrijfsadviseur. Hij is specialist op het vlak van kwaliteitsmanagement. Daardoor is hij in staat om meer uit ISO-certificatie te halen voor de klant. Ruime kennis in het verbeteren van operationele processen.

Jeroen Koudstaal

Marketing en Sales

Dagelijks is hij bezig met marketing en sales activiteiten. Daarbij staan zowel de opdrachtgever als de potentiële klant centraal. Zo zorgt hij voor een goede en succesvolle samenwerking.

Jeroen brengt nieuwe klanten aan die passen bij de wensen van de opdrachtgever.

DebitRoom

Bedrijfsfinanciering
Een gat in uw financiën en op zoek naar een snelle oplossing voor de situatie? Een oplossing die betrouwbaar is en aansluit bij uw wensen? DebitRoom heeft een passende financiering.
Kompasteam is partner en helpt  uw bedrijfsplannen in te vullen met het benodigde werkkapitaal.

Speedbooks

Rapportagesoftware
Meer gevoel met de cijfers met de #1 businessrapportagesoftware voor ondernemers. Kompasteam is Official Partner voor Speedbooks.

Snel en eenvoudig inzicht in uw financiën met krachtige visuele rapportages. Realtime en overal beschikbaar en vooral zeer gebruiksvriendelijk.