Speedbooks® partnerevent September 2021

22 Sep 2021 12:03 By Eldert
Speedbooks organiseerde op 9 september 2021 een partnerevent. Eldert de Jager en Gerard Kuijpers woonden namens Kompasteam het event bij. Het was interessant te weten wat de ontwikkelingen zijn bij Speedbooks. We delen de laatste ontwikkelingen bij Speedbooks.



De mening en input van de partners van Speedbooks, die een schakel vormen tussen Speedbooks en hun eindgebruikers, is erg belangrijk voor Speedbooks. Daarom was er op 9 september het Speedbooks® partner event in Nunspeet. Tijdens dit evenement werden de partners op de hoogte gebracht van de ontwikkelingen van Speedbooks® en werden de toekomstplannen gepresenteerd. Het evenement gaf partners ook de mogelijkheid om feedback te geven omtrent de software en over de toekomstplannen van Speedbooks®.

Het partner event beantwoorde aan de behoefte om meer onderling contact te hebben. Tijdens de diverse presentaties zijn er positieve discussies geweest waardoor Speedbooks® als organisatie deze feedback kan gebruiken voor de verdere ontwikkeling van onze software. Na het officiële gedeelte was er tijd om te netwerken onder het genot van een hapje en drankje.

Kompasteam staat klaar met raad en daad voor hun klanten die gebruik maken van Speedbooks. Inmiddels heeft Kompasteam al de nodige implementaties en adviesconsults verzorgd bij tevreden klanten.

Is uw belangstelling gewekt hier iets mee te doen? Wilt u de eigen organisatie meer actiegericht maken en strakker leren sturen op de uitvoering met KPI’s neem dan gerust contact op met ons om daar vrijblijvend over te sparren.

Eldert