Eldert de Jager gastdocent bij IFMC 2021

04 Feb 2021 11:24 By Gerard Kuijpers
Vanaf maandag 8 februari week staat bij de International Financial Management & Control Faculty of Business, Finance and Marketing de 2021 #IFMC International Week op de rol.
Voor Eldert de Jager van Kompasteam is het een grote eer om voor het tweede jaar gastdocent te zijn voor dit internationale evenement. Hij gaat studenten vertellen hoe te navigeren met KPI-Dashboards. Uiteraard komen allerlei tips & tricks aan bod.



Dan kunnen ze de principes van het navigeren straks als jongvolwassenen toepassen in de praktijk.
De uitgangspunten van dit Navigeren met KPI-dashboards zijn opgenomen in het programma De Rode draad.

Het doel van de Internationale Week is om internationale studies en bewustwording van culturele diversiteit onder studenten en partner docenten, universiteit en industrie facilitators te bevorderen. De IFMC International Week 2021 biedt verschillende cursussen, presentaties, workshops en rondetafelgesprekken die worden gegeven door IFMC-docenten, gastdocenten van onze strategische partneruniversiteiten en door de industrie over verschillende onderwerpen met betrekking tot Finance & Control en internationale studies. Alle sessies zullen live en virtueel zijn.

De deelnemers aan de IFMC International Week 2021 zijn Finance & Control- en IFMC-studenten, HH-studenten en studenten van de strategische partneruniversiteiten. Tegelijkertijd staat de IFMC International Week 2021 ook open voor studenten van niet-partneruniversiteiten die hun internationale horizon willen verbreden.

Dr. Theo Bosma en Mr. Casper Verschoor zijn de grote animators achter dit mooie evenement wat we van harte steunen.

Meer weten over dit evenement? volg de link naar https://www.ifmc-thuas.com/

En kijk hier als u meer weten over het boek Navigeren met KPI-dashboards

Wilt u met ons samenwerken of sparren over onze aanpak, dan plannen we graag met u een ontdekkingsgesprek in.

Gerard Kuijpers