Organisatie

Blog categorized as Organisatie

Drie P's zijn alles wat je nodig hebt om de organisatie aan te sturen
Problemen zijn soms behoorlijk complex. Als het een is opgelost komt er wel weer iets anders tevoorschijn. Maar door op een andere manier naar uw bedrijf te kijken krijgt u daar razendsnel grip op. Met het 3P-model kijken we naar de drie voornaamste elementen en hun onderliggende onderdelen.
08 May 2023 14:31 - Comment(s)
Jager of boer, wat voor soort ondernemer bent u?
Jaren geleden deed ik een training bij Tony Robbins. Hij vertelde over leiderschap en hoe het verschil tussen ondernemers eigenlijk gezien kan worden als het verschil tussen jagers en boeren. Elke organisatie vraagt om een ander soort leiderschap. Wat voor ondernemer bent u en wat heeft uw bedrijf ...
03 Apr 2023 08:28 - Comment(s)
Een dashboard met KPI's ook voor non-profit organisaties
Het werken met KPI’s en management dashboard is niet voorbehouden aan alleen ondernemingen die voor winst gaan. Het is geschikt voor ieder type organisatie dat een doel nastreeft, bijvoorbeeld bij politieke partijen.
15 Mar 2022 09:32 - Comment(s)
Eerste geslaagde meeting van Kompasteam Academy
Donderdag 28 januari 2021 was de eerste online meeting van Kompasteam Academy. De sessie was geslaagd, omdat er tussen de deelnemers een goede interactie op gang kwam over de vraag hoe organisaties op weg te helpen bij het realiseren van doelen en veranderingen.
28 Jan 2021 10:57 - Comment(s)
Hoe doorbreek je een neerwaartse spiraal?
Heeft u dat wel eens meegemaakt? Dat het niet goed gaat met uw bedrijf, maar als u dan gaat zoeken naar de oorzaak is die eigenlijk niet te vinden. Hoe komt u er nou achter wat het probleem nou eigenlijk is, en wat kunt u eraan doen?
23 Feb 2019 21:39 - Comment(s)